Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

MM18 sneak peek belooft veel goeds

Nog minder dan 24 uur en dan wordt de nieuwe Madden Mobile 2018 gelanceerd. De eerste sneakpeaks zijn ‘uitgelekt’ via onder meer Tom Brady ‘zelf’. Enkele tips hoe je het beste kunt beginnen. En beste Nederlanders… het spel is gratis hè!

Allereerst een kleine rectificatie. De eerste ‘leaks’ van Madden Mobile 2018 laten toch zien dat het een stuk vernieuwender is dan ik eerder insinueerde. Natuurlijk is er een nieuw design. Maar zelfs als je verder kijkt dan dat, zie je toch dat er meer is dan wat nieuwe player cards. Per team is er één speler die je kunt kiezen om verder te trainen. Het lijkt erop dat de kwaliteiten niet bovenmatig goed zijn. Check dus goed welke spelers welke features bieden en kies niet automatisch voor de speler van je favoriete team. Sowieso zijn quarterbacks niet slim, want er zit een dikke Tom Brady-stempel op het spel. Na het doorlopen van een paar events heb je al snel een Brady te pakken.

Vraag tussendoor… zal de titel Madden ooit vervangen worden door Brady Football?

Verder zijn de verhoudingen anders dan voorgaande jaren. Je verdient sneller meer kaarten, maar moet er ook meer inleveren. Slim is om in het begin veel events te spelen en veel zogenaamde ‘level-punten (xp)’ te verdienen zodat je stamina groeit en je meer events, wedstrijden etc. kunt spelen. Waarschijnlijk kun je zo ook snel bepaalde features in het spel ‘unlocken’. In het onderstaande geripte filmpje van Tom Brady die Madden Mobile 2018 speelt, zie je namelijk dat bepaalde aspecten nog een ‘slotje’ hebben.

Vergeet ook niet om snel je coach en gameplan goed te zetten. Dat helpt je zeker in leagues en head-2-heads. Veel oefenen en wedstrijden spelen dus.

Coins én Cash verdienen
Persoonlijk vind ik het erg interessant dat je naast het opbouwen van coins nu ook cash kunt opbouwen. Let wel, zonder dat je zelf je credit card hoeft te trekken. Uiteindelijk zijn speciale packs die je moet kopen en niet kunt verdienen de laatste jaren de snelste sleutel tot succes gebleken. Ik zou bijna geloven dat ik het komende jaar veel goedkoper een 108-overall team moet kunnen samenstellen. Nog even het addertje onder het gras ontdekken. Madden Mobile 2018 kun je namelijk gratis spelen, dus het verdienmodel zal ongetwijfeld nog in de player-packs zitten.

Madden Longshot

Wat in de console game van Madden wel al zit, maar nog niet in de Madden Mobile versie is de carrière modus. In 2018 wordt dit toegevoegd onder de naam van ‘Longshot’. Je kunt hierbij van highschool naar college en hopelijk de NFL. Gaaf natuurlijk, maar waar haal ik de tijd vandaan om dit te doen naast het trainen van mijn spelers, live events, season wedstrijden, league wedstrijden en head-2-head? Life is tough…

Hoe dan ook: gelieve morgenavond om 19:00 uur mij niet meer storen. Dan duik ik in de nieuwe Madden Mobile 2018.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *