Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

New England Patriots all-in met Brady en Garoppolo

De New England Patriots voelen zich zo comfortabel met hun quarterback-situatie, dat ze Jacoby Brissett hebben verhandeld aan de Indianapolis Colts. Met de trade haalt meesterbrein Bill Belichick een receiver naar New England. Dat is Phillip Dorsett.

Brissett werd in de derde ronde van de Draft van 2016 gekozen als security blanket voor de steeds ouder wordende ster Tom Brady. Brady liet tijdens het afgelopen seizoen zien dat hij het kunstje nog lang niet is verleerd en loodste de formatie naar een legendarische Super Bowl overwinning. Brady liet na de overwinning doorschemeren dat hij zichzelf nog minstens zes jaar ziet rondlopen op het speelveld.

De Patriots hebben de quarterback van de toekomst overigens al in huis. Jimmy Garoppolo werd in de Draft van 2014 binnengehaald en mocht vorig seizoen niet bij de ploeg vertrekken, ondanks hevige interesse van andere teams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *