Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Crusaders verder met interim coach Djindra Ramsahai

Het nieuws dat Winston Ronde aankomend seizoen niet langer hoofdcoach voor de Amsterdam Crusaders is, heeft in ieder geval niet voor gezapigheid gezorgd in de hoofdstad. De formatie stelde onlangs Djindra Ramsahai aan als interim-hoofdcoach.

Ramsahai fungeerde vorig seizoen nog als defensive coördinator van de Amsterdamse equipe. Ook coachte hij een tijdlang de defensive line en de linebackers, een rol die hij ook een tijdlang vervulde bij de (momenteel uiterst inactieve) Dutch Lions.

Amsterdam Crusaders won de afgelopen Tulip Bowl door 010 Trojans met 33-13 te verslaan. Het was de derde titel op rij voor de Big Red One, nadat de ploeg in 2015 een droogte van vier seizoenen had weggespeeld.

Het is niet bekend of de Crusaders nog op zoek gaan naar een vaste aanstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *