Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Orkaan Irma beinvloedt ook Fantasy Football

De orkaan die woensdag een spoor van vernielingen achterliet op Sint Maarten, gooit ook roet in het eten voor de eerste week van de NFL. Door de dreiging van orkaan Irma wordt de wedstrijd Miami Dolphins – Tampa Bay Buccaneers verschoven naar Week 11. Alhoewel de baan van de orkaan nog niet vast staat, maakt het zuiden van Florida zich op voor een verwoestende storm.

Fantasy Football-spelers moeten even rekening houden met de move. Geen receivers en running backs opstellen van beide franchises is derhalve het devies. Voor de spelers zelf is de move wellicht nog ingrijpender: door de verplaatsing van het duel krijgen de teams uit Tampa Bay en Miami dit seizoen geen bye week.

Orkaan Irma is één van de meest krachtige orkanen die ooit gedocumenteerd zijn. Alleen orkaan Allen rakelde in 1980 hogere windsnelheden op. Irma volgt meer dan een week op orkaan Harvey, die huishield in Houston.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *