Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Donald Trump wil ontslag muitende NFL-spelers

De saga van NFL-spelers die niet meer op willen staan voor het Amerikaanse volkslied? Die krijgt een extra laagje nu ook de Amerikaanse president Donald Trump zich ermee bemoeit.

Volgens de POTUS moeten de NFL-eigenaren op hun strepen staan en spelers resoluut ontslaan. “De vlag van Amerika is iets prachtigs en als je niet voor die vlag wil gaan staan, dan is dat een totaal gebrek aan respect voor ons land en voor ons erfgoed. Ontsla ze! Meteen!”

Volgens de Commander in Chief krijgt de eerste eigenaar die woord bij daad durft te voegen meteen het grootste respect van iedereen in Amerika. “Verder wil ik de supporters adviseren om meteen op te staan en het stadion uit te lopen,” aldus Trump. “Ook als het maar één speler betreft, meteen wegwezen.”

Donald Trump is momenteel in een war of words verwikkeld met de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un. Via social media bestoken ze elkaar met scheldwoorden. Notabene Rusland is gisteren tussenbeide gekomen om beide staatshoofden tot kalmte te manen. Wel fijn om te weten dat Trump dan ook nog tijd heeft om zich bezig te houden met NFL-beleidsissues.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *