Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Sectie op lichaam Aaron Hernandez wijst naar CTE

Voormalig NFL tight end, en moordenaar, Aaron Hernandez blijkt een ernstige vorm van CTE te hebben gehad. Dat beweren onderzoekers, die sectie op zijn lichaam hebben verricht. Volgens de onderzoekers was het de meest ernstige vorm die zij ooit hebben aangetroffen.

Hernandez werd een aantal seizoenen geleden opgepakt en veroordeeld voor de moord op Odin Lloyd. Het slachtoffer werd in de nabijheid van het huis van Hernandez gevonden met zes kogels door het lichaam. De tight end werd meteen door de New England Patriots oneervol ontslagen. Hij pleegde uiteindelijk zelfmoord.

Hernandez werd gevonden in zijn cel. De tight end had zichzelf opgehangen aan zijn laken. Toen de gevangenisbewaarders hem vonden, troffen ze hem aan met rode penstreken op zijn voorhoofd. “For God so loved the world, that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life.”

De jonge dochter van Hernandez klaagt de NFL en de New England Patriots aan voor de gevolgen van chronic traumatic encephalopathy (CTE), een hersenziekte die zich ontwikkelt door klappen op het hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *