Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN lanceert deze maand nieuwe website

Wie denkt dat de AFBN niet in beweging is, mag zijn mond spoelen. De bond kondigde vandaag een nieuwe website aan, die American football liefhebbers nog vanaf deze maand in vervoering mag brengen.


Het wordt de derde site van de AFBN in zes seizoenen tijd, dus er is goede hoop dat men van de vorige twee sites heeft geleerd. AFBN woordvoerder John Mahnen: “De huidige website is niet makkelijk in onderhoud. Zelfs het plaatsen van nieuwe informatie kost veel moeite. De nieuwe website, op basis van WordPress, is meer toegankelijk en biedt legio mogelijkheden tot uitbreiding door onder andere WordPress plug-ins. Het resultaat moet een website worden waar leden en geïnteresseerden up-to-date informatie over American Football in Nederland vinden.”

Gridirion, zelf ook een WordPress site, juicht het initiatief toe en wenst de bond veel communicatiekracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *