Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

New York Jets twitter spot met miserie Cleveland Browns

De Jets voelen zich na twee overwinningen in vier wedstrijden ‘kings of the world’. Of toch zeker hun sociale mediadepartement. Aan de vooravond van de wedstrijd tegen de 0-4 Cleveland Browns kon er wat spot af. Op twitter verscheen een karikatuur van het hondenlogo van de Browns met een triestige blik en de caption ‘zit’, na een uurtje werd de tweet echter alweer verwijderd. Hoogmoed komt voor de val of zoiets.

De tweet staat in schril contrast met het geluid dat de voorbije week uit de Jets kleedkamer kwam. De Jets werden heel het tussenseizoen als de kneusjes van de NFL gezien, er werd meer dan eens gesproken over een 0-16 seizoen. Motivatie in overvloed voor een NFL team en dat mocht de media deze week horen nadat de Jets hun tweede overwinning binnenhaalden.

Alle spelers kregen een briefje in hun locker met de niet mis te verstane boodschap: “Don’t forget what they stated about us. Never be content — never. Get juiced.” Een boodschap waar coach Todd Bowles ongetwijfeld achter staat nadat hij deze week aangaf dat een record van .500 niets is om trots op te zijn. Zijn Jets zijn niet goed genoeg op dit moment om ook maar één team over het hoofd te zien. “We hebben nog een boel werk voor de boeg.”

De twitteraar van dienst moet echter even ingedommeld zijn tijdens die persconferentie.

Benieuwd wat de Browns, en de debuterende n°1 overal pick Myles Garrett, onder ogen gaan krijgen voor de wedstrijd vandaag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *