Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL compenseert Game Pass gebruikers

NFL Game Pass Europe zal zijn gebruikers 20% van het aankoopbedrag terugbetalen. De maatregel werd genomen na een zondagavond vol problemen, amper enkele dagen nadat bekend raakte dat werknemers van ontwikkelaar Deltatre valse positieve reviews postte. 

Zondag markeerde een nieuw dieptepunt in wat reeds een frustrerend seizoen is geweest voor de gebruikers van de dure NFL Game Pass. Bij de start van avondwedstrijden, sputterde de app over alle platformen. Gedurende een klein uur kreeg niemand iets van de wedstrijden te zien. Een twitterstorm brak los en de frustraties bereikten een hoogtepunt.

Wat voorgesteld werd als een nieuwe en verbeterde versie van de app, blijkt al een heel seizoen een flauw afkooksel te zijn van de Game Pass van de vorige jaren. De mogelijkheden en werking van de app haperen al een heel seizoen, de lancering lijkt wat overhaast te zijn gebeurd. Reeds lang voor de algemene panne van zondagavond was er veel geklaag te horen en de reviews op de Apple en Google Play Store waren ronduit bedroevend. Dat de weinige positieve reviews afkomstig bleken te zijn van werknemers van de ontwikkelaar, werd op hoongelach onthaalt.

Er was dringend een doekje voor het bloeden nodig om het imago van de NFL te redden. Terwijl de league zwaar inzet op de internationalisering van de sport, kunnen ze deze problemen missen als kiespijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *