Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Week 5: GridIron’s Headlines & Flatlines

In GridIron’s Headlines & Flatlines gaan we ongegeneerd bepalen wie recht van spreken heeft. De drie top-performers en de drie NFL-elementen die danig door het ijs zakte. Uiteraard mag je er zelf ook iets van vinden. 

Flatlines

3. New York Giants receivers
Alsof de duvel ermee speelt. Vier receivers zijn gecrasht bij de New York Giants in speelronde 5. Triest en slecht nieuws voor Eli Manning die deze week slapeloze nachten zal hebben over wie hij de bal wel kan toegooien. Odell Beckham Jr. viel uit met een gebroken enkel en is inmiddels geopereerd. Op dinsdag gaan Dwayne Harris en Brandon Marshall onder het mes. Sterling Shepard heeft met een verstuikte enkel meest kans op herstel op korte termijn.

2. Deshone Kizer
We hebben het voor het seizoen al voorspeld. Deshone Kizer zou het volgende slachtoffer worden in de Browns QB Graveyard. De rookie mocht het 4,5 wedstrijd proberen. In die tijd wisten de Browns geen enkele keer op voorsprong te komen in de wedstrijd. In de rust werd hij vervangen door Kevin Hogan die een redelijke tweede helft speelde. Cleveland verloor nipt met 17-14 van de slechte Jets. Het ga je goed Kizer… Al nagedacht over een maatschappelijke carrière?

1. Ben Roethlisberger
‘Big Ben’ is op dit moment even niet zo ‘big’. De quarterback van de Pittsburgh Steelers gooide op het eigen vertrouwde Heinz Field vijf interceptions en hielp de bezoekers uit Jacksonville eigenhandig op weg naar de winst. Meest triest was nog wel dat Ben na de wedstrijd zichzelf openlijk afvroeg of hij het nog wel kon.

Headlines:

3. Leonard Fournette 
We kunnen de zwarte piet aan Ben Roethlisberger geven. De positieve benadering is de credits weggeven aan runningback Leonard Fournette van de Jaguars. Ondanks zijn 90 yards TD in garbage time. 182 yards en 2 touchdowns zijn het statistische bewijs van een rookie die toch echt het verschil lijkt te maken voor de Jacksonville Jaguars. De ploeg is opeens serieus bezig om de divisietitel te gaan veroveren.

2. Aaron Rodgers
De Dallas Cowboys willen graag meedoen om de prijzen. De Green Bay Packers kunnen daadwerkelijk meedoen om de prijzen. Aaron Rodgers maakte het verschil in de uitwedstrijd tegen ‘America’s Team’. Een late touchdown bracht de winst voor Green Bay. Het was zijn derde in een foutloze avond. Samen met een oplevende running game kan Rodgers wel eens op weg gaan naar de MVP award.

1. Carson Wentz
De Eagles kunnen onbedreigd op weg naar de NFC East divisietitel. Hoofdreden is quarterback Carson Wentz. Hij lijkt in zijn tweede seizoen tot rust te komen als aanvalsleider. Zondag was hij vlijmscherp tegen de Arizona Cardinals. Met drie touchdowns in het eerste kwart van zijn hand, was deze wedstrijd voorbij voordat deze begonnen was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *