Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hardy gaat losse handjes testen in MMA

Greg Hardy gaat de Octagon in voor een MMA-carrière. Hiermee doet hij geen moeite om af te rekenen met zijn imago als man met losse handjes. 

Voormalig defensive end Hardy (Panthers en Cowboys) zit in zijn twee werkeloze seizoen in de NFL, nadat de Dallas Cowboys hem geen nieuw contract gaven na het 2015 seizoen. De afgelopen zomer probeerde hij het nog in het honkbal in de (minor) Spring League. Geen succes en daarom gaat de 29-jarige oud-speler op zaterdag 4 november zijn debuut maken als MMA-vechter tijdens het Rise of a Warrior evenement in Florida.

Op grond van persoonlijke PR een interessante carrière stap. Een gevalletje huiselijk geweld, dat in hoger beroep als een nachtkaars uitging, leidde het einde in van een veelbelovende NFL-loopbaan. Nu niemand zijn handen wil branden aan Greg Hardy, dacht hij nu maar zijn eigen handen te laten branden. Hij schijnt de afgelopen maanden flink in training te zijn voor zijn debuut.

Of succes te verwachten valt, valt te bezien. Hardy zelf is redelijk passief in communicatie over zijn MMA-carrière move. De aankondiging van zijn debuut op 4 november deed hij in een antwoord op een tweet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *