Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

San Francisco 49ers geven Navorro Bowman vrijbriefje

Uit respect voor de wensen van linebacker Navorro Bowman hebben de San Francisco 49ers de linebacker vannacht een vrijbriefje gegeven om op zoek te gaan naar een andere baan. Hiermee is de laatste held uit de verdediger van het Super Bowl team uit 2012 vertrokken.

De move is opmerkelijk. Bowman heeft al aardig wat snaps op de banden, maar wordt in mei pas slechts 30 jaar. De afgelopen tijd moest een van de beste linebackers uit de geschiedenis van de franchise echter steeds meer speeltijd inleveren ten faveure van linebacker Brock Coyle. Bowman kon daar duidelijk niet mee overweg.

Nadat de 49ers hem de afgelopen week probeerde in te ruilen tegen een andere speler, kwam vannacht het hoge woord eruit. De linebacker krijgt een vrijbriefje om op zoek te gaan naar een andere ploeg.

Het komt niet heel vaak voor dat een All-Pro linebacker tijdens het seizoen vrijkomt. Het is dus interessant om te zien of er teams zijn die Bowman een Super Bowl-run gunnen. Een van de potentiële landing spots is Oakland Raiders, een vertrouwd toevluchtsoord voor oudleden van de Red & Gold.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *