Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Spelers hekelen Thursday Night Football

Een blessuregolf na de Seahawks-Cardinals was weer koren op de molen voor de tegenstanders van Thursday Night Football. Die tegenstanders zijn overigens vooral de spelers zelf die zeggen dat vier dagen rust voor TNF te weinig is.

Cornerback Richard Sherman scheurde zijn achillespees af en is klaar voor dit seizoen. Laat het nu zo zijn dat de ongekroonde koning van de Legion of Boom al tijden verbaal tegenstander van Thursday Night Football is. En dus laaide het vuurtje snel op, toen zijn teamgenoten vuur schoten door aan te geven dat tussen zondag en donderdag te weinig rust zit om de fysieke klappen van American Football te verwerken. De Seahawks verloren tijdens de wedstrijd nog vijf spelers aan blessures die de kleedkamer niet meer uitkwamen.

3x Injured Reserve
Aan de overzijde van het veld was het slagveld net zo groot. Quarterback Drew Stanton verrekte zijn knie, speelde de wedstrijd wel uit, maar kan de wedstrijd volgende week waarschijnlijk vergeten. Zuur voor de speler die al invaller is voor Carson Palmer. Blaine Gabbert zal als back-up van de back-up dan ook niet blij zijn dat de beschermer van zijn blinde hoek ook de lappenmand in ging donderdag. D.J. Humphries zag zijn knie ook in rook op gaan en is rijp voor de Injured Reserve List. Een lijstje waar waarschijnlijk nog twee spelers op gaan eindigen na de wedstrijd tegen de Seahawks.

De vraag is nu of het annuleren van Thursday Night Football een serieuze optie is die de NFL zou overwegen. Gelet op de commerciële belangen van deze extra football avond, mogen we dit echter niet verwachten. It’s a business people, not a sport!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *