Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wissel Tyrod Taylor bezorgt Buffalo Bills problemen

Buffalo Bills hoofdcoach Sean McDermott heeft zijn team in een vervelende positie gemanoeuvreerd. De hoofdcoach achtte gisteren de tijd rijp om zijn startende quarterback Tyrod Taylor te vervangen, omdat hij beter wilde zijn dan 5-4. Zijn opvolger Nathan Peterman gooide er echter met de pet naar.

Peterman stond met zijn catastrofale optreden aan de basis van een grote verliespartij tegen de Los Angeles Chargers (54-24). Peterman werd de eerste quarterback sinds 1970 met vijf gegooide onderscheppingen in de eerste helft. Peterman gaf God min of meer de schuld. “Ik had geloof in een goed verloop. Soms moet je dingen niet willen begrijpen en geloven in een hogere macht. Ik denk dat mijn relatie met God daar goed bij helpt.”

Helaas voor Peterman had God deze zondag ook een goede verstandhouding met de verdedigers van de Chargers. Het duurde dan ook niet lang voordat McDermott zijn beslissing om Taylor te ‘benchen’ ongedaan maakte.

McDermott gaf na de wedstrijd aan een goed besluit te willen maken over zijn startende quarterback volgende week. Het is echter te voorspellen dat die keuze op Taylor gaat vallen, wil McDermott in ieder geval niet uit zijn op professionele zelfmoord. Taylor deed het tot zijn wedstrijd vorige week tegen New Orleans Saints niet slecht. Dit seizoen gooide hij elf touchdowns en slechts drie onderscheppingen.

Sterker nog: Taylor heeft het laagste interception percentage uit de geschiedenis van de NFL onder quarterbacks met meer dan 1000 verstrooide passes. Daar wint Buffalo uiteindelijk wedstrijden mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *