Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Randy Moss bij voorselectie Hall of Fame Class 2018

Randy Moss is een van de van de 27 spelers die de voorselectie hebben gehaald voor de Hall of Fame Class van 2018. Moss is een van zes spelers die voor het eerst in aanmerking komt voor een plek in de prestigieuze Hall, samen met Ronde Barber (cornerback), Steve Hutchinson (guard), Richard Seymour (defensive end) en linebackers Ray Lewis en Brian Urlacher.

Andere spelers die voor het eerst zijn genomineerd zijn LeRoy Butler (safety), Everson Walls (cornerback) en defensive ends Leslie O’Neal en Simeon Rice. De overige 17 spelers, waaronder receivers Terrell Owens, Torry Holt en Isaac Bruce, werden al eerder genomineerd.

In januari wordt de shortlist teruggebracht naar 15 kandidaten. Daags voor Super Bowl LII buigt de selectiecommissie zich over de Class of 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *