Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Oudjes Revis en Freeney tekenen bij nieuwe teams

Twee NFL-teams hebben op de vooravond van Thanksgiving de hand over het hart gestreken en een baan aangeboden aan twee oude van dagen.

Darrelle Revis heeft zijn eiland terug. Revis sloot vorig seizoen zijn loopbaan af bij het team waar hij ooit begon: de New York Jets. Het team liet hem in maart gaan met een afscheidsbonus van 6 miljoen dollar. Bij de Chiefs verdient de zevenvoudig Pro Bowler een minimum salaris, dat door bonussen kan oplopen. Revis komt op voorspraak van defensive coordinator Bob Sutton: “Hij is de reden dat mijn loopbaan zo’n vlucht heeft genomen.”

Revis speelde tien seizoenen in de NFL en speelde in 140 wedstrijden. Hij stond op de loonlijst bij de Jets, de Buccaneers en de Patriots. Bij dat laatste team won hij een felbegeerde Super Bowl ring. Revis heeft een aardige statsheet met 29 onderscheppingen en zes geforceerde fumbles.

De Detroit Lions versterkte hun verdediging gisteravond met de toevoeging van defensive end Dwight Freeney. Freeney werd vorige week released door de Seattle Seahawks en werd dus via de waiver wire binnengetrokken. Freeney kan bogen op een imposante loopbaan. Zijn statistieken liegen er niet op: 125.5 sacks (waarvan 3 bij de Seattle), 341 tackles, 47 geforceerde fumbles en 4 veroverde fumbles.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *