Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Apeldoorn Monarchs mikken op competitie 2018

De Tilburg Wolves is het laatste AFBN-team dat is toegetreden tot de AFBN-familie en dat actief American football speelt. In Apeldoorn hebben ze goed gekeken naar de verrichtingen in het zuiden van het land; daar hebben ze sinds kort Apeldoorn Monarchs.

Het initiatief in Apeldoorn is nog erg jong, de initiatiefnemers zijn sinds augustus 2017 in de weer. De crew concentreert zich op de disciplines flag football, full contact football en cheerleading. Loop je warm voor het initiatief in Apeldoorn? De mannen hebben al een eigen Facebook-pagina en een veelbelovende website.

Vooralsnog mocht de ploeg 21 oktober het eerste succesje vieren. Op de Algemene Ledenvergadering van de AFBN werd de Apeldoornse formatie voorgesteld aan de overige bestuurders en unaniem aangenomen als aspirant-lid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *