Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Voorzitter 010 Trojans vertrekt

Het blijven tumultueuze tijden bij de 010 Trojans. Het laatste hoofdstuk: voorzitter Stephan Tuinenburg vertrekt naar Tsjechie.

Tuinenburg, die het afgelopen seizoen te kampen had met gezondheidsproblemen, zoekt het buitenland op. De achterliggende redenen zijn simpel: “Het plan is om even te onthaasten. Volgend jaar gaan we verhuizen naar Tsjechië, even een paar jaartjes bijkomen en even het tempo laten zakken.”

Tuinenburg geeft aan dat hij wel voorzitter blijft van de 010 Trojans. “Ik ben elke maand een weekend in Nederland en pik mijn wedstrijdjes mee.  Bij de Trojans gaat het op zich goed. We hebben besloten vanuit de jeugd weer op te bouwen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik ga dat op afstand besturen.”

De Trojans reikten de afgelopen twee seizoenen tot aan de Tulip Bowl. Beide pogingen gingen verloren tegen Amsterdam Crusaders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *