Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hard Rock Cafe Amsterdam opnieuw gastheer Super Bowl Party

Voor de elfde keer in successie wordt in Nederland de officiële Super Bowl Party gehouden. Voor de vijfde keer op rij doet de organisatie hiervoor het Hard Rock Cafe in Amsterdam aan.

De formule is inmiddels bekend. Bekijk live de wedstrijd vanuit het US Bank Stadium in Minneapolis op 4 februari aanstaande, samen met circa 200 andere footballgekken. Breng de nacht door aan de Amsterdamse grachten, terwijl je je te goed doet aan een all-you-can-eat-and-drink extravaganza. Tickets voor deze speciale nacht USA-style zijn 75 euro.

Alleen de Burgers en de Brownies zijn al de moeite waard en de hotdogs en popcorn in de foyer van het Hard Rock Cafe zijn onuitputtelijk. De deuren gaan open om circa 23:00 uur en je wordt daar, zoals elke jaargang, opgewacht door de smakelijke USA Sports Cheerleaders. De halftime show is dit seizoen in handen van Justin Timberlake.

We zien je daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *