Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Feestje als Cleveland Browns zonder winst blijft

Het lukt de Cleveland Browns maar niet om een fatsoenlijke franchise op te bouwen. Het team uit Ohio lijkt behekst en is voor de tweede keer op rij het seizoen begonnen met elf verliespartijen op rij. Reden voor een feestje? In Cleveland vindt één supporter van wel.

Supporter Chris McNeil heeft namelijk een vergunning aangevraagd voor een parade rond het stadion voor het geval dat het team dit seizoen geen overwinningen behaald. De stad heeft die vergunning ook verleend en dat is reden dat de supporter het evenement nu ook op Facebook heeft aangekondigd.

Het is het veertiende jaar op rij dat de Browns de playoffs niet halen en het 25ste seizoen op rij dat de ploeg uit Cleveland geen divisietitel mag bijschrijven. Vorig seizoen vermeed de ploeg een winloos seizoen en eindigde het 1-15. Zoveel perfectie in onkunde; dat moet gevierd worden.

Dit seizoen moet de franchise nog aantreden tegen Los Angeles Chargers, Green Bay Packers, Baltimore Ravens, Chicago Bears en Pittsburgh Steelers.

De terugkeer van receiver Josh Gordon, een van de supersterren van het team, kan natuurlijk roet in het eten gooien.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *