Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Marcus Peters slaat op tilt op footballveld

Kansas City Chiefs verdediger Marcus Peters had gisteren kortsluiting in zijn hoofd.

Peters zag een voorsprong van de Kansas City Chiefs op de New York Jets smelten als sneeuw voor de zon en kreeg het even te kwaad toen hij een penalty tegen kreeg op een two-point conversion. De verdediger pakte het gele vlaggetje van de referee en gooide deze in het publiek. Uiteraard kwam hem dat op een personal foul penalty te staan.

Daarmee waren de kwade demonen echter nog niet uit zijn hoofd. Peters liep na het voorval naar de kleedkamer, deed zijn schoenen en zijn sokken uit en gooide zijn handschoenen in het publiek. De Kansas City Chiefs-speler deed dit, omdat hij ervan overtuigd was dat hij het veld uitgestuurd zou worden. Dit was echter niet het geval.

Peters werd later aan de rand van het speelveld gesignaleerd. Zonder sokken en zonder handschoenen, maar met een duur verlies op New York Jets. Door het verlies, gekoppeld aan winstpartijen van de Oakland Raiders en de Los Angeles Chargers, gaan de drie partijen nu gezamenlijk aan de leiding in de AFC West.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *