Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Update: Pontiac Silverdome niet kapot te krijgen

3 december zou de datum zijn, waarop het imposante bouwwerk Pontiac Silverdome naar de vlakte werd gehaald. Gadegeslagen door de burgemeester, city officials en een keur aan lokale sportsterren bleek het bouwwerk echter ‘indestructable’. Dynamiet kreeg het footballstadion in ieder geval niet klein.

Dat ziet er op beeld best indrukwekkend uit.

 


Het Pontiac Silverdome stond de afgelopen jaren symbool voor de teloorgang van de MotorCity, maar stond ooit te boek als fantastische venue. Niet alleen speelden de Detroit Lions er tussen 1975 en 2001 de thuiswedstrijden, ook de Detroit Pistons (NBA) konden er terecht.

Daarnaast was het stadion het decor voor imposante gebeurtenissen (paus Johannes Paulus II bezocht het stadion in 1987), concerten en WrestleMania III met 93.173 toeschouwers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *