Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Shazier onder het mes voor rugwervel

De blessure van Pittsburgh Steelers linebacker Ryan Shazier is ernstiger dan werd verwacht. De verdediger werd gisteren overgebracht naar een ziekenhuis in Pittsburgh en is daar geopereerd aan de rugwervel. Deze werd gestabiliseerd.

Eerder had met in de Steel City nog de hoop dat de linebacker snel weer zou kunnen spelen. Aan die hoop kwam met de operatie een einde. Volgens de dokter moet rekening worden gehouden met enkele maanden rehabilitatie en zelfs dan is het nog maar de vraag of Shazier ooit nog football zal kunnen spelen.

Defensive coordinator Keith Butler dacht dan ook niet aan football toen hij het nieuws hoorde: “Dit nieuws is groter dan football. Ik maak me dan ook niet druk over het feit dat Shazier nooit meer football kan spelen, ik maak me druk over hoe het met hem als persoon gaat. Ik hoop van harte dat het allemaal goedkomt.”

Shazier zette vroeg in de wedstrijd tegen Cincinnati Bengals een tackle in met zijn hoofd en viel hierbij -ogenschijnlijk deels verlamd- naar de grond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *