Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hundley beter in overtime dan Rodgers

Brett Hundley won tegen de Browns zijn tweede wedstrijd in overtime. Daarmee passeert hij Aaron Rodgers die in zijn gehele carrière niet meer dan één keer aan het langste eind trok in de verlenging.

Na zeven verloren wedstrijden in overtime in zijn twaalf eerste seizoenen, won Rodgers dit jaar zijn eerste wedstrijd in de verlenging. Het gebeurde in week 3 tegen de Cincinnati Bengals met een fieldgoal.

Twee kneusjes verslagen
Brett Hundley kent een rommelige tijd als vervanger van de Rodgers. Van de zeven wedstrijden won hij er drie. Twee van die drie waren de laatste twee wedstrijden. Vorige week wonnen de Packers in verlenging van de Bucanneers (geen hoogvlieger). Niet dankzij Hundley die een schamele 84 yards en een interception wist te gooien.

Gisteren kwam de winst tegen de Browns in extremis. Overigens ook geen topper met een 0-13 record. Met een late gelijkmaker sleepte hij overtime weg voor de poorten van de hel. Daarna was er een foutje nodig van de rookie quarterback Kizer van de Browns nodig om Hundley in het zadel te helpen.

Terugkeer Rodgers
De statistieken liegen niet. Hundley is 2-0 in overtime en Rodgers 1-7. Maar laten we eerlijk wezen. Ik denk dat iedereen in Green Bay Onze Lieve Heer op de blote knieën dankt dat de tweevoudig league MVP volgende week weer zal terugkeren ‘under center’. Hundley heeft de Packers in de race gehouden, Rodgers is degene die de ploeg als outsider de play-offs in moet loodsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *