Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron Girls vervangen de F1 Grid Girls

In de autosportwereld is nogal wat ophef ontstaan over het gebruik van de F1 Grid Girls. Deze prachtige dames, die belast zijn met de belangrijke taak om de coureurs naar de juiste F1-wagen te begeleiden, zijn te lustobjecterig in de ogen van de nieuwe eigenaar van F1, Liberty Media.

Ho, stop. #MeToo? Moest gebeuren. Verkettering van elke man die ooit een vrouw verkeerd heeft bejegend? Volledig terecht. Maar als we nu aan elke vorm van kunst toornen, dan is het einde zoek. Dat vindt Max Verstappen ook! Ga maar na: Dan moeten modellen geschrapt worden op de catwalk. Dan mogen er geen schaars geklede dames meer acteren in commercials en in magazines. En dan worden de cheerleaders binnenkort van het footballveld gehaald.

Tijd dus voor een statement: Gridiron.nl komt met de Gridiron Girls. De komende anderhalve maand stoffen we wat online formuliertjes af en zetten we vol in op de promotie van dit nieuwe vrouwelijke merk. De eerste keer dat ze de boel op stelten komen zetten: de jaarlijkse Super Bowl Party in het Hard Rock Cafe in Amsterdam.

Bestel je kaartjes hier en maak een statement! Het is een wereld van gezien en gezien worden, daar mag af en toe best wat geprikkeld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *