Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Incognito weer beschuldigd van racisme

Old habits die hard! Althans als we defensive end Yannick Ngakoue mogen geloven. Volgens hem zou Richie Incognito weer racistische opmerkingen gemaakt hebben. 

Ngakoue van de Jacksonville Jaguars twitterde de beschuldiging na de gewonnen wedstrijd afgelopen zondag tegen de Buffalo Bills. Ermee geconfronteerd bevestigt de verdediger de beschuldiging. Incognito heeft nog niet gereageerd. De offensive lineman was net opgekrabbeld na een incident met pesterijen met racistische trekjes toen hij bij de Miami Dolphins speelde. Hij werd geschorst, kreeg een nieuwe kans bij de Bills en werd dit jaar voor het derde jaar op rij verkozen in de Pro Bowl.

De NFL duikt in de beschuldigingen. Mocht er een kern van waarheid inzitten, dan kan het zomaar einde carrière zijn voor dertiger Incognito. Na een tweede schorsing mét een sterk verleden vol incidenten, zal niemand zich meer aan hem willen branden. Pro Bowl of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *