Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

TOTO gelooft niet in sprookje Jacksonville Jaguars

Malik Jackson zei het aan het begin van het seizoen en cornerback Jalen Ramsey herhaalde die uitspraak na de gewonnen pot tegen Pittsburgh Steelers: “De Jacksonville Jaguars winnen de Super Bowl!”. De Nederlandse TOTO is er echter nog niet van overtuigd.

Een scan op de website leert dat de Jacksonville Jaguars de minste kansen worden toebedeeld om de eindprijs te winnen. Wie nu een eurootje inzet, krijgt daar bij een Super Bowl overwinning van de Jaguars acht eurootjes voor terug. Ter vergelijking: wie zijn euro inzet op de Patriots krijgt twee euro voor terug. Mits Tom Brady op 4 februari de Vince Lombardi Trophy in de lucht mag hijsen.

De TOTO lijkt te anticiperen op een finale tussen Patriots en Vikings. De Vikings staan namelijk op een notering van 1 op 2,75; de Philadelphia Eagles moeten het doen met 1 op 6.

De Super Bowl-quoteringen werken ook door in de Conference Championship Games. Het lijkt dan ook erg lucratief om op de Jaguars te gokken. Het team keert een bedrag van 3,68 euro uit voor elke euro die wordt ingelegd als het team uit Florida zegeviert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *