Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Niners GM verkoopt paradijs met wife-beater

Een aantal dagen geleden leek alles pais-en-vree bij de San Francisco 49ers. Het zonnetje scheen, de franchise quarterback was binnengehengeld en The City by the Bay moest de hotspot worden voor free agents in 2018. “Wie wil er nou geen onderdeel uitmaken van dit team in opkomst,” hoorden we 49ers general manager John Lynch zeggen.

In die zoetsappige reclamespot is nu een deuk geslagen door San Francisco linebacker Reuben Foster. Foster wordt beticht van huiselijk geweld jegens zijn levenspartner. Alsof dat niet genoeg is werd er bij Foster ook nog een assault rifle gevonden. Het is de tweede keer dat de verdediger dit offseason door de politie van het bed wordt gelicht. Eerder werd hij al met marijuana aangehouden in Alabama.

Foster werd vorig seizoen gedraft door de Niners en had een goed eerste seizoen. In tien wedstrijden kwam hij tot 72 tackles. Of hij die cijfers aankomend seizoen kan evenaren is de vraag: de league heeft bij soortgelijke incidenten in het verleden telkens zes wedstrijden schorsing gegeven en het lijkt er niet op dat ze hier makkelijk vanaf stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *