Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron zoekt journalistiek American football-talent

Gridiron is sinds oktober weer rap aan het groeien. Door verschuivingen in de redactie zijn wij op zoek naar Nederlands schrijftalent.

Wij stellen geen verplichtingen aan frequentie en lengte van schrijven, maar vinden uiteraard wel dat je enige motivatie moet overleggen om bij dit platform aan de slag te gaan. En dat je weet wanneer je iets met d, t of dt schrijft en dat ‘gaan’ en ‘zullen’ een tekst niet sterker maakt.

Schrijven voor Gridiron is vooralsnog een hobby en geen betaalde uitdaging. Wel bieden wij toegang tot de meest mooie momenten op het gebied van American football in Nederland en buitenland. Omdat Gridiron is erkend als journalistiek medium bezochten onze journalisten in het verleden al de NFL Combine, de NFL Draft, de NFL International Games in London en zelfs de Pro Bowl en de Super Bowl. Wij regelen de toegang, de journalist zelf regelt de rest. Uiteraard moet je dan wel eerst credits opbouwen en ons laten zien wat je in petto hebt.

Stuur ons een mail met je sollicitatie en ga het avontuur met ons aan!

Ook in België ging Gridiron de afgelopen drie seizoen keihard. De redactie daar heeft echter aangegeven de weelde van het succes niet meer te kunnen dragen. Het domein Gridiron.be komt dan ook per maart/april te vervallen, mits er talenten zijn die het monnikenwerk van de voorgangers willen oppakken. Voor de rechten van Gridiron.be betaal je een jaarlijkse fee, maar hier tegenover staat dat het platform onderdeel uitmaakt van het Gridiron-netwerk en dat er mogelijkheden zijn om zelfstandig het platform uit te laten groeien tot een succes middels het vergroten van de readership en de commerciële partnerships.

Overweeg je de executive te worden achter Gridiron.be, stuur dan even een mailtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *