Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nu ook aflastingen in AFBN Eerste Divisie

Eerder deze week kwam Gridiron met het bericht dat het Eredivisie-duel tussen Hilversum Hurricanes en 010 Trojans/Spijkenisse Scouts deze week geen doorgang zou vinden. Vrijdagavond is ook de eerste wedstrijd uit de Eerste Divisie geannuleerd, omdat het veld niet op orde is vanwege de vorst. De wedstrijd Den Haag Raiders – Nijmegen Pirates gaat zondagmiddag niet door.

Zowel het veld van Den Haag als het veld van Nijmegen is volgens de clubs onbespeelbaar.

De wedstrijd Amersfoort / Purmerend tegen Groningen Giants gaat vooralsnog wel door, alsmede de wedstrijden Tilburg Wolves – Flevo Phantoms en Maastricht Wildcats – Alphen Eagles. In Tilburg is er nog wel een groot voorbehoud.

Gridiron blijft de situatie in de gaten houden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *