Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Opnieuw weinig AFBN-football dit weekend

Het kunstgras van Nederlandse makelij is toch niet zo superieur als gedacht werd. Een week nadat werd gemeld dat wedstrijden op kunstgras nagenoeg altijd doorgaan, hebben twee kunstgraslocaties doorgegeven dat er deze zondag niet kan worden gespeeld.

Het kunstgrasveld van Amsterdam Crusaders is een pareltje en zou deze week bestormd worden door de Crusaders en stadsgenoot Panthers. Het gemeentelijk apparaat besloot echter dat het het risico niet wilde nemen en keurde afgelopen vrijdag alle gemeentevelden af. Ook in Maastricht, dat als achtervang kon dienen voor de wedstrijden Tilburg Wolves – Maastricht Wildcats en Nijmegen Pirates – Den Haag Raiders, ligt eruit. Deze twee wedstrijden gaan dus niet door.

In de Eredivisie eenzelfde laken een pak. De wedstrijd Lelystad Commanders – Hilversum Hurricanes kan geen doorgang vinden in Flevoland. Locatie Hilversum gaf vervolgens hedenmorgen door dat ook daar niet gebald kan worden.

De enige wedstrijdlocatie die wel beschikbaar is, stond oorspronkelijk niet op het lijstje van speellocaties voor deze week. Het combiteam 010 Trojans/Spijkenisse Scouts moest zaterdagochtend een afgelasting doorsturen aan het bondsbureau voor de thuiswedstrijd tegen Arnhem Falcons. Het veld in Arnhem is wel klaar om bespeeld te worden. Enige voorwaarde is wel dat er geen sneeuwdeken over het veld komt te liggen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *