Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Peyton Manning grof betaald als tv-analist

FOX heeft dit seizoen niet alleen de rechten van de NFL op zondagavond. De broadcaster heeft ook de rechten voor Thursday Night Football overgenomen van NFL Network. FOX is dus op zoek naar iemand die de donderdagavond kan inkleuren. Het oog is hierbij gevallen op quarterback Peyton Manning.

Er is echter nog een andere partij die om de handtekening van Manning vecht. Monday Night Football van ESPN ziet volgend seizoen Jon Gruden aan de zijlijn van NFL-team Oakland Raiders staan. Dit betekent dat er ook in de Monday Night Football-ploeg een gapend gat zit.

Beide televisiezenders lijken te azen op Peyton Manning, die hiermee zijn marktwaarde aardig op weet te krikken. Naar verluidt zijn de tv-gemachtigden bereid om de Super Bowl-quarterback meer dan tien miljoen dollar per jaargang te betalen.

Tony Romo liet vorig seizoen zien hoe belangrijk het is om iemand voor de camera te hebben die de taal van het volk spreekt. Romo was als tv-analist voor CBS een directe hit en een verademing ten opzichte van de soms sobere topcrew van FOX op zondagavond: Joe Buck en Troy Aikman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *