Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL-teams lozen gewicht, Ngata naar Eagles

Haloti Ngata is onderweg naar Super Bowl-kampioen Philadelphia Eagles. De ploeg, die eerder al pass rusher Michael Bennett binnen tikte van de Seattle Seahawks, heeft de nose tackle een contract van één seizoen aangeboden. De verwachting is dat Ngata dat contract morgen bij de start van free agency tekent.

Ngata speelde vorig seizoen voor de Detroit Lions, maar zijn seizoen kwam in de vijfde competitieweek abrupt ten einde door een gescheurde biceps-spier.

De afgelopen dagen lieten enkele andere teams weten afscheid te nemen van hun zwaargewichten. Ndamukong Suh is morgen een van de meest begeerde defensive tackles. De verdediger werd vannacht van zijn contractuele verplichting ontheven bij de Miami Dolphins.

Ook Tamba Hali moet op zoek naar nieuw emplooi. De 34-jarige defensive end werd gisteren door Kansas City Chiefs opzij geschoven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *