Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Schlemiel Super Bowl LII naar Tennessee Titans

De schlemiel van Super Bowl LII heeft een nieuw onderkomen gevonden. Malcolm Butler, de defensive back die door coach Bill Belichick tijdens de belangrijkste wedstrijd van het jaar aan de kant werd gehouden, komt in 2018 (en verder) uit voor de Tennessee Titans.

Butler verwijt zijn oude coach in retroperspectief niets. Na het ondertekenen van zijn contract pakte hij de ‘high road’. Waarschijnlijk ingegeven voor het feit dat hij met zijn handtekening voor 61 miljoen aan dollars binnenharkte, verspreid over vijf seizoenen.

De belangrijkste defensive back van New England Patriots kwam tijdens de meest recente eindstrijd niet aan de bak. Voor de nieuwe Tennessee Titan is het nog steeds gissen naar de daadwerkelijke reden. “Ik was die week ziek en ging daarvoor naar het ziekenhuis. Waarschijnlijk dachten de coaches dat ik niet helemaal up to speed was met het gameplan,” zo beoordeelde Butler zijn gemis aan speeltijd op het grootste sportpodium van Amerika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *