Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Detroit Lions kiezen LaGarrette Blount

De Detroit Lions waren op zoek naar een running game en hebben die gevonden in de persoon van oud-Philadelphia Eagles en New England Patriots LaGarrette Blount. Niet geheel onlogisch: de nieuwe hoofdcoach van de Lions werkte met Blount samen met de Patriots en tegen hem in Super Bowl LII.

De Lions wilden graag een impuls geven aan hun running game, waarmee ze vorig seizoen stokstijf laatste werden in de NFL. Ze gingen het gesprek aan met een aantal dertigers, zoals DeMarco Murray (30), Frank Gore (34) en Jonathan Stewart (30). Uiteindelijk besloten ze een contract te geven aan de 31-jarige runner met veel playoffs ervaring. Blount mag één jaar shinen in Detroit en krijgt daarvoor 4,5 miljoen dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *