Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geraldo Boldewijn tekent voor Dusseldorf Panther

De cirkel is rond voor Geraldo Boldewijn. De receiver, die ooit begon als Amsterdam Panther, heeft een contract getekend bij Dusseldorf met dezelfde nickname. Boldewijn zette een naam onder het contract bij het Duitse GFL2-team, na een rondreis door het dierenrijk: van Bronco in college, tot Falcon en B.C. Lion als prof.

Boldewijn komt op voorspraak van Pepijn Mendonca naar het Ruhrgebied. De twee kennen elkaar al een leven lang en het was broer Floris Mendonca die een trio Nederlanders, waaronder Geraldo, onderbracht bij Boise State. Boldewijn was vrij om te tekenen bij een team naar keuze, nadat zijn contract bij de British Columbia Lions in de Canadian Football League niet werd verlengd.

“Het is mooi om hier te kunnen zijn,” vertelt Boldewijn op de site van de American football-club. “Dusseldorf Panther is nog steeds een grote American football-naam in Europa. Je merkt meteen dat dit een mooi team is met fantastische en leuke spelers.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *