Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Los Angeles Rams op weg naar Super Bowl LIII

Afgelopen seizoen lukte het de Los Angeles Rams onder bewind van de jonge coach Sean McVay niet om de Super Bowl te halen. Met een 11-5 record werd nog wel de playoffs gehaald, maar in de Wildcard-ronde was Atlanta Falcons met 26-13 te sterk.

“Dat gaat ons niet nog eens gebeuren,” moet het hoofdkantoor van de ploeg hebben bedacht. Naast een karrenvracht aan cornerbacks van naam, zoals Aqib Talib, Marcus Peters en Sam Shields, heeft de ploeg nog ook de eerste verdedigingslinie versterkt. Ndamukong Suh tekent in Los Angeles een contract voor één jaar ter waarde van 14 miljoen dollar.

Het leek er even op dat Suh naar de New York Jets zou vertrekken, maar die ploeg trok het aanbod ter elfder ure in.

Toch mag Los Angeles nog hoopvol richting het oosten kijken, want het kan zo maar zijn dat er toch een megaster uit de Big Apple wordt overgenomen. Het gerucht gaat dat receiver Odell Beckham Junior het te bont heeft gemaakt bij de Giants en als ruilmateriaal is aangeboden. Los Angeles zou één van de gegadigden zijn.

Mocht het balletje de kant van de Rams op vallen, dan mag St Louis meteen als een potentiële Super Bowl kandidaat worden gezien. Wie van een gokje houdt: voor elke LA-dollar krijg je bij winst 20 dollar terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *