Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Backups doen haasje-over met Colin Kaepernick

Colin Kaepernick is nog steeds beschikbaar. De quarterback, die synoniem staat met het ‘national anthem’ protest, zit nog steeds werkeloos thuis op de bank. Kaepernick zag deze week wel een aantal andere quarterbacks met een veel minder c.v. naar andere teams verhuizen.

Het is moeilijk te bevatten waarom de polyvalente quarterback nog niet aan de bak is. Met 72 touchdowns en 13 interceptions, plus nog eens 12 rushing touchdowns, heeft hij zich in het verleden al eens laten gelden. Hij was een groot onderdeel van de San Francisco 49ers-lichting, die tot aan de Super Bowl reikte. Natuurlijk had Kaepernick ook zijn tekortkomingen, maar die staan in schril contrast met de onbeduidende quarterbacks die vorige week werden verhandeld.

Quarterback Matt Cassel werd afgelopen week binnen gebracht als backup van Matthew Stafford bij de Detroit Lions. Robert Griffin III vond onderdak bij Baltimore Ravens. Brandon Weeden mag in Houston aan de slag bij de Texans, terwijl Geno Smith de oostkust verruilt voor de westkust. In 2018 is hij te zien in het uniform van de San Diego Chargers. Tenslotte eindigde vannacht de exodus van minder bekwame Cleveland Browns-quarterbacks toen de Browns quarterback Kevin Hogan verhandelde aan de Washington Redskins. Hogan mag daar proberen de backup-spot achter Alex Smith op te eisen.

Overigens is het kunstwerk in dit bericht te koop. Check it out.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *