Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Karavaan AFBN Academy naar Hilversum

De tweede AFBN Academy van 2018 vindt plaats bij de Hilversum Hurricanes. Op zaterdag 5 mei kan de jeugd zich weer van de beste kant laten zien. De eerste AFBN Academy van het nieuwe seizoen vond afgelopen weekend plaats in Leiden.

Wouter van den Boogaard is trots op het merk dat momenteel is neergezet, door er gezamenlijk de schouders onder te zetten: “We zijn als organisatie trots dat het succes van de AFBN Academy zich heeft verspreid sinds het afgelopen najaar. Het organiseren van een AFBN Academy betekent dat je als club een ongelofelijk mooi product kunt neerzetten op je locatie, waarmee je de aandacht trekt voor de sport in het algemeen, en voor jouw club in het bijzonder.”

De opkomst van de eerste Academy Dag was iets minder dan vorig seizoen. Dit had voornamelijk te maken met het feit dat de dag naar een zaterdag was gehaald in plaats van een zondag. Van den Boogaard: “Ook zien we dat we beter ons best moeten doen om jeugdcoaches te motiveren om spelers naar de Academy te komen. Ik zie graag elke vereniging goed vertegenwoordigd. Fundamentals en basic techniek kan iedere jeugdspeler gebruiken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *