Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Curator voor faillissement marketingbureau Frankfurt Universe

De Duitsers komen! Frankfurt Universe komt definitief naar Amsterdam Crusaders, nu een curator de spelers en staf tot en met juni heeft verzekerd van een salaris. Curator Thomas Rittmeister is aangesteld om het faillissement van het marketingbureau van de ‘Men in Purple’ te begeleiden.

Het marketingbureau heeft zich in een lastige situatie gemanoeuvreerd en heeft torenhoge schulden bij een oud-directeur van de firma, alsmede bij het complex waar Frankfurt de thuiswedstrijden afwerkt. Hierop verbrak het moederbedrijf eind maart de samenwerking. Voor hoofdsponsor Samsung was dit direct aanleiding de geldinjectie in het project stop te zetten.

Rittmeister heeft de sponsor ervan kunnen overtuigen de geldstroom op last van de faillissementsaanvraag te hervatten. De curator wil kijken of er een doorstart mogelijk is, waarbij een samenwerking tussen het moederbedrijf en het marketingbureau het fundament is. Het stadion is ook een partij. Als het tot een oplossing komt, dan wordt er weldra ook weer op Duitse bodem gespeeld. De curator moet hier wel snel handelen: op 28 april speelt Frankfurt thuis tegen La Courneuve Flash. De eerste thuiswedstrijd in de GFL is op 13 mei.

Amsterdam Crusaders treedt aanstaande zaterdag aan tegen Frankfurt. Het duel op het nieuwe sportcomplex van de Cru begint om 18:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *