Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Laatste AFBN Academy voor Wouter van den Boogaard

Hij verdween eerder al van Facebook, en nu verdwijnt hij ook bij de AFBN Academy. Wouter van den Boogaard was vandaag voor het laatst te bewonderen bij de leerschool van American Football Bond Nederland. Op ‘het mooiste veld van Nederland’ van de Amsterdam Crusaders zwaaide hij af.

“De aantrekkingskracht voor football in een stad als Amsterdam is altijd hoog geweest dus ik kijk ernaar uit om een grote groep spelers te mogen begroeten op 2 juni,” zei Van den Boogaard voorafgaand aan zijn laatste tour. Hij gaf hierbij het stokje over aan Sebastian Serrano, die de laatste AFBN Academy volgende maand in Eindhoven begeleid.

Wouter van den Boogaard zou oorspronkelijk alleen de start-up van de Academy voor rekening nemen, totdat er een geschikte opvolger was gevonden. Van den Boogaard blijft wel aan als headcoach van de Dutch Junior Lions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *