Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Viertal CSB Eagles op footballcamp in Boise

Vier spelers, die een aantal jaar geleden nog niets van American football wisten, zijn afgereisd naar een trainingskamp in Boise, Idaho, om hun dromen te verwezenlijken om ooit in de NFL te spelen. Gisteren heeft het viertal daar de eerste trainingen afgerond onder de auspiciën van onder andere voormalig St Louis Rams-receiver Austin Pettis

Running back Chinecherem Ugwuozor en defensive backs Lloyd Bonsu, Richard Agyekum en David Dankwah raakten met American football in contact, dankzij het scholenprogramma van Sven Janssen. Als spelers van de CSB Eagles maakten zij furore en ontpopten zij zich tot de beste spelers van het land.

In februari participeerde het viertal in ‘The Bridge’-programma van oud-Panthers spelers Ricky Tjong-a-tjoe en Geraldo Boldewijn en dwongen zij een plek af in het Gridiron Dreams-kamp van oud Boise State Broncos alumni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *