Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Schorsing 010 Trojans jeugdcoach opgeheven

De schorsing van Edo van der Wouden als jeugdcoach van 010 Trojans is opgeheven. Het clubbestuur kwam tot dit besluit in goed overleg met een afvaardiging van de ouders, van wie de kinderen door Van der Wouden worden getraind.

“Uiteindelijk zorgde de maatregel voor een tweedeling in de groep en voor de nodige onrust,” zo weet 010 Trojans bestuurslid Ben Wesseling. “We hebben altijd gesteld in het belang van de kinderen te handelen en dan is dit daar een direct voortvloeisel uit.”

Van der Wouden mag het seizoen in Rotterdam afmaken, alvorens hij de stoute schoenen aantrekt en zelf zijn eigen vereniging presenteert. Wel valt Van der Wouden bij de terugkeer van zijn schorsing onder de auspiciën van hoofdcoach Marchel van den Akker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *