Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Lightning Leiden heeft logo veranderd

American Football Club Lightning Leiden heeft na acht jaar een nieuw, krachtig en sportief logo. Het nieuwe logo past volgens het bestuur van de club beter bij het karakter van de sport en geeft de club een heuse vertegenwoordiger in de vorm van dondergod Thor.

Het nieuwe logo is gebaseerd op de dondergod Thor (Donar), waardoor een brug wordt geslagen met de historie van regio Leiden. Ooit werd dit gebied bevolkt door de Bataven, een Germaans volk dat succesvol de strijd aan ging met de toenmalige bezetters, de Romeinen. Het Germaanse volk eerde onder andere de dondergod Thor en zij waren bekend om hun sterke strijdlust.

Naast de historische connectie past het logo perfect in het rijtje van Amerikaanse NFL-stijl logo’s, die snelheid, kracht en dynamiek uitstralen.  De American Football club Lightning Leiden zal haar vervangt het oude logo gefaseerd. Het voormalige logo is vereeuwigd in het clubhuis en is nog op veel plaatsen terug te vinden. Op digitaal vlak zal de vervanging direct plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *