Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Oud-Admirals coach Al Luginbill weer in actie

Maandag is het precies 13 jaar geleden dat de Admirals World Bowl XIII veroverde. En de man die als laatste NFL Europe coach een goede nummer 13 afleverde aan de National Football League, heeft nieuw emplooi gevonden. Al Luginbill, hoofdcoach van de Admirals tussen 1995 en 2000, wordt Director of Player Personnel bij Arizona State University. 

Luginbill werd door hoofdcoach Herm Edwards benoemd en geroemd om zijn kwaliteiten. Hij is geen vreemde voor de school. In het verleden was hij al een defensive coordinator en assistent-coach met twee Fiesta Bowls op zijn palmares.

Luginbill hield zich de laatste tijd bezig met de ontwikkeling van high school spelers tot NFL-prospects. Samen met zijn zoon Tom staat hij hoog aangeschreven in de scoutingwereld. Zijn welbekende prospect database Football Scouts Inc. was zo piekfijn op orde dat ESPN deze database in 2006 overnam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *