Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ruud Lieffering nieuwe hoofdcoach 010 Trojans

010 Trojans gaat het volgend seizoen proberen met Ruud Lieffering als hoofdcoach. Rene van der Pijl, de coach die de kar in het huidige seizoen moest trekken, blijft bij de organisatie betrokken als position coach. De veranderingen werden gisteravond gecommuniceerd op de besloten Facebook-groep.

De in Vlaardingen woonachtige Lieffering is al jaren een vaste kracht binnen de Rotterdamse gelederen. Lieffering is oorspronkelijk, als Delftenaar, afkomstig van de Delft Dragons. Bestuurslid Technische Zaken Joost van den Bogert: “Lieffering voelt als eigen kweek. Hij heeft jarenlang ondersteund binnen verschillende afdelingen van de club en dat is kenmerkend voor hem, evenals zijn inzet binnen het seniorenteam waar hij altijd als een variabel inzetbare speler werd rondgeschoven.”

Kevin Boerman is onder Lieffering gestrikt als offensive coördinator. Boerman is al sinds 1999 aan Rotterdam Trojans verbonden en maakte alle highs en lows mee, inclusief het faillissement dat tot een doorstart leidde. Ook voor Alex Maasdam, René van der Pijl en Richard van der Heide is er volgend seizoen coaching gear gereserveerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *