Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Schema AFBN Playoffs dit weekend

Door een tekort aan beschikbare scheidsrechters kunnen niet alle play-off wedstrijden op zondag gespeeld worden. De AFBN heeft naar een oplossing gezocht en deze ook gevonden. Zaterdagavond om 19 uur start het playoff geweld in de Eredivisie.

Op die avond staat namelijk de strijd tussen Hilversum Hilversum Hurricanes – Arnhem Falcons op het programma in de Mediastad.

Zondag vindt in Lelystad de andere halve finale plaats om 15:00 uur. Thuisclub Lelystad moet een herhaling van zetten voorkomen. Afgelopen weekend verloor het team verrassend van Lightning Leiden en laat dat nou net de tegenstander zijn in de playoffs.

Op locatie Lelystad is het zondag de hele dag bedrijvig. Om 10.00 uur start daar namelijk al een halve finale in de Cubs-categorie tussen Lelystad en Utrecht Dominators, terwijl om 12:00 uur de cadets van Flevo Phantoms mogen aantreden tegen de thuisploeg.

Natuurlijk zijn er ook kruisfinales in de AFBN Eerste Divisie. Hierin komen de Den Haag Raiders uit tegen de Groningen Giants. De finale in Den Haag begint om 14 uur en voorafgaand aan de wedstrijd kunnen fans de play-off wedstrijd van de Cadets tussen Spijkenisse Scouts en Amstelland Panthers zien.

Parallel aan de verrichtingen in Den Haag wordt er ook in Amsterdam play-off football gespeeld. Om 14:00 uur is Amsterdam Crusaders II gastheer van Flevo Phantoms voor een plaats in de finale. Ook deze wedstrijd wordt voorafgegaan door een ander krakertje. Om 11:00 spelen de Amsterdam Panthers youth tackle 9 tegen 9 met Utrecht Dominators.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *