Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nederlandse leeuw ligt niet bij Almere City FC

De laatste Tulip Bowl vond plaats in het Yanmar Stadion bij Almere City FC. Ook een wedstrijd van Dutch Junior Lions werd in dit stadion aan de Competitieweg in Almere afgewerkt. Logisch dus dat Almere City FC een logische plek is om de opblaasbare leeuw van het nationale team te zoeken.

De algemeen manager ter plaatse geeft echter aan dat de leeuw na de laatste football-activiteit is meegenomen. Wel heeft de AFBN nog een aantal spullen in Almere achtergelaten. Zo laat de manager ons weten dat er nog een kar om lijnen te trekken achter Vak D staat en dat er ook een karretjes staat om de verflijnen mee weg te poetsen.

Waar de leeuw is gebleven blijft gissen. Volgens de algemeen manager van Almere City FC kan de leeuw niet zomaar zijn verdwenen. “De verpakking paste hier nauwelijks door de deur, die neem je niet zomaar op de rug mee,” zo sluit hij af.

Het AFBN Finaleweekend, zonder opblaasbare leeuw, vindt dit seizoen plaats in het weekend van 7 en 8 juli. Plaats van handeling is Sportpark Sloten, notabene de locatie waar de leeuw kennelijk ontvreemd is.

Via Gridiron.nl zijn toegangskaarten te bestellen voor het finaleweekend. Dat kan via deze bestelpagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *