Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Pro Football Hall of Fame naar Nederland

Daags na het Hall of Fame weekend kijken wij de wijde wereld in en constateren we dat de Pro Football Hall of Fame naar Nederland komt. De Pro Football Hall of Fame Academy strijkt namelijk neer in Leiden, bij Eredivisionist Lightning. Van 19 tot en met 21 oktober geeft een toparsenaal aan coaches en ex-spelers onderwijs in de Sleutelstad om internationaal talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Bovenaan het lijstje van begeerde namen dat voet zet aan Nederlandse grond? Hall of Fame safety Rod Woodson. Hij wordt onder andere vergezeld door Oakland Raiders defensive coordinator Chuck Bresnahan en running back coach Chick Harris. De groep neemt de talenten 22 uur onder handen.

Het kamp is op uitnodiging-only, maar kost nog steeds geld. De creme-de-la-creme van de Europese footballwereld wordt medio oktober verwacht aan de Montgomerystraat in Leiden. Het is de eerste keer dat de Hall of Fame naar Nederland komt. De Hall is hiervoor een speciale samenwerking aangegaan met Lighting Leiden.

De afgelopen vier jaar was het programma uitermate succesvol in de Verenigde Staten. De beste spelers worden uitgenodigd voor de Elite Academy Session in Canton in juli 2019. Daar trainen ze mee met de beste high school en college atleten van de Verenigde Staten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *