Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Growth of a Game Skill Camp 8 en 9 september in Utrecht

De American football-organisatie ‘Growth of a Game’ komt op 8 en 9 september naar Utrecht. De Domstad fungeert als decor voor een Skills Camp, een jaarlijks trainingskamp om het niveau van spelers uit de regio op te krikken.

In 030 worden spelers en coaches uit alle windstreken verwacht. Een arsenaal aan kwalitatief goede coaches is ingevlogen om er een happening van te maken. De hoofdcoach van het Belgische nationale team, Spencer Wood, maakt zijn opwachting en ook voormalig NFL offensive lineman Pascal Matla is present. Matla was voor het laatst in Nederland actief als hoofdcoach van de 010 Trojans. Andere coaches zijn onder andere Andreas Brökers (Aachen Vampires headcoach) en defensive coordinator Mike Brown. Andere coaches worden gestimuleerd om ook een kijkje te komen  nemen en iets op te steken van coaching techniques.

Aan het tweedaagse trainingskamp (no pads, no helmets) zijn kosten verbonden. Spelers betalen 99 euro, terwijl coaches 49 euro betalen. Het kamp is mede mogelijk gemaakt door partners Utrecht Dominators, Ibis Hotel Utrecht, StayOkay Utrecht, Battle Sports, Cramer Products en Champro.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *